Du er der næsten

Jeg glæder mig til at tale med dig

Under bookingformularen finder du beskrivelser af det videre forløb.

Aflysning skal ske inden kl. 19:00 dagen inden aftalen ved opkald eller sms på 31 68 83 76 eller på mail til psykolog@happyplace.dk. Ved udeblivelse eller aflysning efter kl. 19 dagen før aftalen, opkræves et gebyr på 700kr.

Jeg har ikke ydernummer, og derfor er der ikke tilskud ved henvisning fra egen læge. 

Så nemt er det

Online terapi via videokonsultation

Sådan virker det

1. Du modtager en invitation mail et kvarter før vores samtale.
2. Klik på knappen “Deltag i videomøde” i e-mailen.
3. Giv programmet (Whereby) adgang til at bruge din mikrofon og kamera
4. Tryk på knappen “Knock” og vent på at blive lukket ind i rummet

Tid til at tale online

Du kan bruge Whereby på din computer eller i appen. Hent app her

Online terapi via videokonsultation

Rummet

Det er vigtigt at du befinder dig i et trygt rum, hvor du kan være uforstyrret i 45 min. og at telefonen er på lydløs. Se videoen nedenfor for mere information om sessionen. I punkt-for-punkt-guiden her finder du beskrivelse af, hvad der sker efter du har booket en tid. Det er helt simpelt og kan gøres uden at gå udenfor en dør. Alt du behøver er en computer eller en smartphone.

booking, kontakt, aftale, book, psykolog

Det første skridt kan være svært

Det kan være svært at vide, om man har brug for at tale med en psykolog. Det er ikke nemmere at finde ud af, hvilken psykolog man skal tale med. For nogen kan det være svært at få bestilt tid til at tale med en psykolog, og for andre kan det være svært at komme ud af døren og møde op et fremmed sted med et fremmed menneske. Det kan virke uoverskueligt at skulle tale om det inderste og sværeste. Det virker mere overskueligt at lade være. Jeg vil prøve at skrue tempoet ned, og jeg håber det hjælper dig:

Lad os dele det op

  • Hvis du overvejer om du har brug for at tale med en psykolog, så har du nok brug for at tale med nogen, sandsynligvis en psykolog. Hvad holder dig tilbage?
  • Der findes mange psykologer, og det er vigtigt at du er tryg og komfortabel med din psykolog. Prøv at forestille dig hvem du kunne føle dig tryg ved, eller måske hvem i dit liv, som du allerede føler dig tryg ved. Så kan du prøve at se om du kan finde en psykolog, der minder om det du ser for dig. Du kan søge på psykologeridanmark.dk, sundhed.dk og facebook og instagram.
  • Du må gerne aflyse din tid, hvis du ikke har lyst til eller mod på at begynde et forløb alligevel. De fleste psykologer gør tydeligt opmærksom på, hvad du skal gøre for at aflyse. Det er helt okay at aflyse! Hellere bestille en tid, som måske bliver til noget, end ikke at bestille, for så bliver den ikke til noget.
  • Der findes flere udbydere af online terapi og nogle tilbyder både online og face-to-face terapi. Så behøver du ikke at gå ud af døren.
  • Du behøver ikke tale om det inderste og sværeste første gang du møder en psykolog. Det kan tage tid at finde trygheden eller lysten. Du skal mærke efter om du kan forestille dig at nå dertil på et tidspunkt.

Den første samtale er vigtig, fordi du tydeligvis har taget mange valg inden du nåede dertil. Nu skal du se, om du vil lade mig være den der skal hjælpe dig. Hvis det ikke skal være mig, så ønsker jeg dig al held og lykke. Jeg håber at du finder den rigtige psykolog

glæde, Det første skridt er svært, kontakt
relationen er vigtig, kontakt, glæde, pris

Dine data behandles med omtanke

Persondata-forordningen

Ved booking bedes du udfylde navn, e-mail, telefonnummer, adresse og CPR-nummer. Jeg beder om dit navn, for at oprette dig som klient, og så jeg ved hvem jeg taler med. Din e-mail bruges til at sende bekræftigelse på aftale, påmindelse om aftale dagen før og invitation til den online platform, som bruges til videokonsultationerne samt til at sende faktura, hvori du kan betale med kort eller MobilePay. Dit telefonnummer bruges ligeledes til at sende påmindelses sms dagen før vores aftale. Det er giver mig også en mulighed for at kontakte dig ved udeblivelse. Du skal udfylde din adresse, men den bruges kun i det tilfælde at du har ubetalte regninger og inkasso inddrages. Der vil altid være påmindelse og minimum 3 rykkere, før inkasso involveres. Du bedes oplyse CPR-nummer, hvis du er medlem af sygeforsikring danmark og ønsker at få udbetalt tilskud.

Disse oplysninger opbevares fortroligt i en klientdatabase i mit bookingsystem, som er udviklet til behandlere, og overholder GDPR.

Som autoriseret psykolog har jeg journalpligt. Dette indebærer at jeg fører journal efter hver samtale. Denne opbevares i samme system, som benyttes til videokonsultationerne og/eller i klientdatabasen. Disse programmer er udviklet til psykologer og overholder GDPR.

I henhold til psykologloven slettes dine oplysninger, 5 år efter du har afslutter dit forløb, medmindre særlige forhold gør sig gældende.

Ved spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Happy Place på 31 68 83 76 eller psykolog@happyplace.dk

booking, kontakt, aftale, book, psykolog
persondataforordningen, dine data behandles med omtanke
autoriseret psykolog, sofie østergaard, spørgsmål

Ønsker du en gladere hverdag?

Begynd i morgen med en indledende samtale

Klinikken ligger sammen med Klinik for bækken og underliv.

Du kan se mere på https://baekkenunderliv.dk