Der var ingen der sagde, at det skulle være nemt

Forældreskabet

Det er ikke “bare” at holde liv i et andet menneske. Det er alle de små detaljer og store følelser, der følger med det at være forælder. Det vigtigste i dit liv, er ikke længere dig, samtidig er du stadig vigtig. Du skal passe på dig selv, så du kan passe på dit barn.

Vejledning

Vejledning

Få vejledning til, hvordan hverdagen kan gøres mere overskuelig og forældrerollen mere behagelig.

støtte i de kritiske situationer

Støtte

Bliv støttet i det komplicerede forældreskab. Der er mange valg og mange følelser. Det kan være overvældende.

Rådgivning

rådgivning

Få rådgivning til de udfordringer der opstår i hverdagen, som forælder.

Der er et pres

Du er chefen

Heri ligger et kæmpe ansvar. Det forventes at du har en plan. Men du er ikke kun kantineordning og fritidsaktiviteterne. Du står også for kompetenceudviklingen og teambuilding, samtidig er du følelsesmæssig investeret. Du er forælder.

Forventinger

Til dig selv

Du har sandsynligvis nogle mål og drømme om, hvilken forælder du gerne vil være og måske, hvordan du ikke vil være. Det er ikke altid muligt at leve op til ens egne forventninger, hvilket kan opleves som et nederlag.

Presset udefra

Andres forventninger

Mange har holdninger til hvordan børn og forældre er eller bør være. Det kan enten være tydeligt ved at de siger det, eller det kan fornemmes i luften. Dette kan gøre de svære øjeblikke endnu sværere.

ansvar
Forældreskab, forælder, forældre
den største rolle, forældreskab
Du er vigtig, forældreskab, forælder

Du har en vigtig rolle

Du er nogens vigtigste person

At blive forælder kan være overvældende. At være forælder kan blive uoverskueligt. Når du søger hjælp, så gør du det for at passe på dig selv og din familie. 

Du skal ikke være en anden forælder end den du er. Du skal ikke være en anden person. Du skal hjælpes til at finde jeres rytme, så hverdagen bliver dejligere. Du fortjener at blive lyttet til.

Ønsker du en gladere hverdag?

Begynd i morgen med en indledende samtale

autoriseret psykolog, sofie østergaard, spørgsmål