Du er ikke forkert

Du reagerer på noget forkert

Den korte forklaring

Stress er knyttet til angst og har indflydelse på din livsglæde og livskvalitet. Når man oplever en stressbelastning, så handler det ikke om at have travlt. Stress er relateret til arbejde eller arbejdsløshed. Det er ikke nødvendigvis mængden af arbejdsopgaver, men derimod arbejdsmiljøet. Det kan handle om, hvordan man har mulighed for at indgå i det, og have indflydelse på det. Det kan også handle om balance mellem ansvar og tillid på arbejdspladsen. Stress har ofte indflydelse på den generelle livsglæde, og det kan dermed blive svært at “spore” stress symptomerne tilbage til arbejdspladsen. Det er sandsynligt, at der er andre aspekter af dit liv, der også virker hårdt eller drænende, såsom dit  familieliv eller dit sociale liv eller noget helt tredje. Du er et helt menneske og derfor vil du sandsynligvis også mærke belastningen i din “fritid”.

Oplever du...

  • …en følelse af manglende energi eller konstant udmattelse.
  • …øget mental distance til dit arbejde og/eller negativitet eller kynisme mod og i dit arbejde
  • …reduceret professionel gennemslagskraft.

Du kan eventuelt også opleve angstsymptomer, når du tænker på dit arbejde, eller når du er på vej til arbejde. Det kan give ondt i maven, vejrtrækningsproblemer, svedige håndflader og/eller hjertebanken. Du kan også opleve tankemylder, eksempelvis når du skal sove. Det er en naturlig reaktion, og det er vigtigt at du har lagt mærke til den. Nu kan du bevæge dig mod en bedre hverdag.

En stressbelastning behøver ikke definere dig

Det er muligt at komme igennem en stressbelastning og genfinde livsglæden. Du reagerer på noget, som ikke fungerer nu og her. Tag styringen og find din vej ud. 

Ønsker du en bedre hverdag?

Book tid til en indledende samtale med det samme

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner