Terapien er mere tilgængelig

Psykologen kommer til dig

Uden transporttid og akavet ventetid i et ukendt venteværelse, kan terapien forekomme mere tilgængelig, hvilket er nogle af de fordele der er ved online terapi.

terapi i hjemmets trygge rammer

Tryghed

Online terapi giver mulighed for trygge og rolige rammer i hjemmet med videokonsultation.

sparer transporttid

Tidsbesparende

Der skal ikke medregnes transporttid, når det er psykologtid.

støtte i de kritiske situationer

On site støtte

Der er mulighed for støtte og terapi i de svære situationer. Eksempelvis kan en online session bruges til en eksponeringssession ved ængstelig undgåelseadfærd. Terapien kan følge dig, der hvor du har brug for det.

"Hvad coronatiden kan lære os om videokonsultation"

“[forskning viser], at klienter er glade for at mødes over video. Nogen har fx tilkendegivet, at det er rart at slippe for at køre langt, eller at det er dejligt, at man kan sidde trygt i sine vante omgivelser. Det kan for nogle også opleves mindre stigmatiserende.
Video er særligt godt til sårbare, som har svært ved at komme uden for eget hjem og hen til klinikken. Fra forskningen ved vi også, at der er et gab mellem det antal, som har brug for behandling, og så dem, der rent faktisk dukker op til behandling. Det tyder på, at vores vanlige tilbud ikke dækker alle med et behov.” – Ditte Hoffmann Frydendal

Det er ikke for alle

Ikke alle føler sig komfortable med online terapi via videokonsultation. For nogen handler det om tilvænning, hvor andre ikke føler de kan opnå en relation med terapeuten gennem skærmen. Det er muligt at vi sammen kan prøve at finde løsninger, men det er også okay, hvis det ikke er det du har brug for.

 

For nogen er det bedre

For andre er det derimod mere tilgængeligt i en travl hverdag, hvilket er en af fordelene ved online terapi via videokonsultation. Der er også tilstande hvor basale hverdagsbedrifter, som indkøb, bad, madlavning eller at tage en bus, er uoverskueligt. Her er det belejligt at psykologen kommer “hjem i stuen”, og er ligeglad med hvordan det hele tager sig ud. 

Fordele ved online terapi er mange.

fordele ved online terapi
online terapi via videokonsultation ved autoriseret psykolog

Ønsker du en gladere hverdag?

Begynd i morgen med en indledende samtale

autoriseret psykolog, sofie østergaard, spørgsmål

Klinikken ligger sammen med Klinik for bækken og underliv.

Du kan se mere på https://baekkenunderliv.dk