Kontakt

Ring, skriv, book online

Jeg glæder mig til at tale med dig

Det kan være svært at tage den første kontakt. Jeg går ikke op i hvad du får sagt, eller hvordan du siger det. Jeg går op i at give dig en god oplevelse, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. 

Lad os tales ved

Ring eller skriv, kontakt

Ring eller skriv

31 68 83 76

e-mail, kontakt

Send e-mail

psykolog@happyplace.dk

glæde, Det første skridt er svært, kontakt
relationen er vigtig, kontakt, glæde, pris

De første skridt kan være svære

Det kan være svært at vide, om man har brug for at tale med en psykolog. Det er ikke nemmere at finde ud af, hvilken psykolog man skal tale med. For nogen kan det være svært at få bestilt tid til at tale med en psykolog, at tage den første kontakt,  og for andre kan det være svært at komme ud af døren og møde op et fremmed sted med et fremmed menneske. Det kan virke uoverskueligt at skulle tale om det inderste og sværeste. Det virker mere overskueligt at lade være. Jeg vil prøve at skrue tempoet ned, og jeg håber det hjælper dig:

Lad os dele det op

  • Hvis du overvejer om du har brug for at tale med en psykolog, så har du nok brug for at tale med nogen, sandsynligvis en psykolog. Hvad holder dig tilbage?
  • Der findes mange psykologer, og det er vigtigt at du er tryg og komfortabel med din psykolog. Prøv at forestille dig hvem du kunne føle dig tryg ved, eller måske hvem i dit liv, som du allerede føler dig tryg ved. Så kan du prøve at se om du kan finde en psykolog, der minder om det du ser for dig. Du kan søge på psykologeridanmark.dk, sundhed.dk og facebook og instagram.
  • Du må gerne aflyse din tid, hvis du ikke har lyst til eller mod på at begynde et forløb alligevel. De fleste psykologer gør tydeligt opmærksom på, hvad du skal gøre for at aflyse. Det er helt okay at aflyse! Hellere bestille en tid, som måske bliver til noget, end ikke at bestille, for så bliver den ikke til noget.
  • Der findes flere udbydere af online terapi og nogle tilbyder både online og face-to-face terapi. Så behøver du ikke at gå ud af døren.
  • Du behøver ikke tale om det inderste og sværeste første gang du møder en psykolog. Det kan tage tid at finde trygheden eller lysten. Du skal mærke efter om du kan forestille dig at nå dertil på et tidspunkt.

Den første samtale er vigtig, fordi du tydeligvis har taget mange valg inden du nåede dertil. Nu skal du se, om du vil lade mig være den der skal hjælpe dig. Hvis det ikke skal være mig, så ønsker jeg dig al held og lykke. Jeg håber at du finder den rigtige psykolog.

Ønsker du en gladere hverdag?

Begynd i morgen med en indledende samtale

autoriseret psykolog, sofie østergaard, spørgsmål

Klinikken ligger hos Soulfitness, som også har andre behandlere tilknyttet samt træningsmedlemskab til yogahold m.m.

Du kan se mere på soulfitness.dk