Professionelt

Jeg er uddannet cand. psych. ved Aalborg Universitet i 2016. Min autorisation fik jeg i 2019 af Dansk Psykolognævn. Jeg har arbejdet som skolepsykolog i en PPR funktion. Her har jeg lavet utallige undersøgelser og vurderinger af børn og unge. Derudover har jeg haft samtaleforløb, samt rådgivning af forældre og forskellige faggrupper. Ved headspace i hovedstaden har jeg arbejdet som frivillig med samtaleforløb. 

Igennem de alsidige opgaver, har det været tydeligt at den største opgave er; at give plads til at du får mulighed for at fortælle din historie. Jeg skal forstå din historie, som du forstår den. Uden den forståelse, kan jeg ikke hjælpe dig til at lave ændringer eller flytte på opfattelser, eller hvad du end kunne have behov for. I udgangspunktet blev jeg ikke psykolog for at hjælpe nogen, men fordi jeg er nysgerrig og altid vil have “slutningen” med. Da jeg kom ud i “den virkelige verden” efter studiet, fandt jeg ud af, at jeg ofte deler nysgerrigheden med dem, som jeg er nysgerrig på. De fleste vil gerne forstå sig selv bedre og naturligvis have et bedre liv. Jeg ønsker at tilbyde et trygt rum, hvor det er muligt at mærke efter.

Privat

Når jeg ikke er psykolog, er jeg sammen med min familie, som består af min mand, vores datter og vores to labrador. Vi elsker at gå tur i skoven og at være sammen med resten af vores familie. Vi har et lille sommerhus, som vi nyder at stikke af til.

Jeg har haft forskellige versioner af angst igennem størstedelen af mit liv. Jeg har arbejdet mod og med angsten, og jeg har brugt forskellige metoder.

Jeg er hele tiden nysgerrig på hvordan angst fungerer hos mig selv og mine klienter, så jeg kan gøre den mindre skræmmende og mere gavnlig.

 

sofie østergaard, autoriseret psykolog

Mød psykologen

Ansigtet bag Happy Place

Ønsker du en gladere hverdag?

Begynd i morgen med en indledende samtale

Reloading, mig-tid, psykolog

Klinikken ligger hos Soulfitness, som også har andre behandlere tilknyttet samt træningsmedlemskab til yogahold m.m.

Du kan se mere på soulfitness.dk

Klinikken flytter pr. 1. marts til Ellekær 7A i Herlev

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner