Online terapi

Så nem kan terapi være

Online terapi via videokonsultation

Online terapi via videokonsultation

Rummet

Det er vigtigt at du befinder dig i et trygt rum, hvor du kan være uforstyrret i 45 min. og at telefonen er på lydløs. Se videoen nedenfor for mere information om sessionen. I punkt-for-punkt-guiden her finder du beskrivelse af, hvad der sker efter du har booket en tid. Det er helt simpelt og kan gøres uden at gå udenfor en dør. Alt du behøver er en computer eller en smartphone.

Sådan virker det

1. ​Du modtager en invitation til wecare.software 
2. ​Klik på knappen “opret bruger” i e-mailen.
3.​ Indtast dit navn, e-mail og ønsket adgangskode. Derefter skal du bekræfte samtykke og databehandleraftale og trykke på fortsæt.
4. ​Indtast valideringskode, som du modtager på mail (6 cifre) og tryk på fortsæt.
5. ​Du er nu oprettet og kan kontakte mig.

booking, kontakt, aftale, book, psykolog

Næste skridt

Tid til at tale

Du kan bruge WeCare på din computer eller i appen. Hent app her

Når du åbner programmet og er logget ind, vil der være en chat-funktion. Heri vil du modtage en anmodning fra mig med det tidspunkt, som du har booket her på hjemmesiden eller på telefonen. Den skal du bare bekræfte.

Når jeg begynder opkaldet er det sandsynligt at programmet vil bede om tilladelse til at bruge kamera og mikrofon. Samtalen er nemmest, hvis du tillader dette. Hvis der ikke er noget billede hos mig, så vil jeg lægge på og ringe op igen. I chat-funktionen i programmet, kan du skrive til mig, hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis teknikken driller. Du kan også bruge chatten, hvis du vil i kontakt med mig, når vi ikke har en aftale. Jeg svarer indenfor 24 timer.

Ønsker du en gladere hverdag?

Begynd i morgen med en indledende samtale

autoriseret psykolog, sofie østergaard, spørgsmål