Terapi uden transportomkostninger

Online terapi via videokonsultation

Her finder du priserne for online terapi via videokonsultation ved autoriseret psykolog Sofie Østergaard ved Happy Place. Det er muligt at få tilskud fra sygeforsikring danmark. Det er også sandsynligt, at du kan få tilskud gennem dit forsikringsselskab eller sundhedsordning. 

Det er også muligt at have samtaler ansigt til ansigt i klinikken i Herlev.

Jeg har ikke ydernummer, og derfor er der ikke tilskud ved henvisning fra egen læge. 

Ved eventuelle spørgsmål kan du finde svar her.

Det begynder her

Den indledende samtale

Vi begynder altid med en indledende session, for at sikre at du som klient føler dig tilpas med mig som psykolog. Her kan vi forventningsafstemme og sammen finde frem til dit behov. I enhver terapeutisk situation er relationen afgørende for udbyttet. Tillid og tryghed bygges op over tid, og her er grundstenene vigtige. Du skal have en god mavefornemmelse, og du skal have dig selv med fra start. Samtidig skal jeg kunne stå inde for, at jeg har de faglige kompetencer til at kunne give dig kompetent terapi. Derfor er den indledende samtale billigere og kortere end en almindelig session. En indledende samtale varer 30 minutter, hvor en almindelig session varer 50 minutter. Hvis der er noget du er i tvivl om, kan du eventuelt finde svaret her, eller ringe på 31 68 83 76.

glæde, Det første skridt er svært, kontakt
relationen er vigtig, kontakt, glæde, pris
Det kan virke uoverskueligt at tage det første skridt
del det op, pris

Det første skridt kan være svært

Det kan være svært at vide, om man har brug for at tale med en psykolog. Det er ikke nemmere at finde ud af, hvilken psykolog man skal tale med. For nogen kan det være svært at få bestilt tid til at tale med en psykolog, og for andre kan det være svært at komme ud af døren og møde op et fremmed sted med et fremmed menneske. Det kan virke uoverskueligt at skulle tale om det inderste og sværeste. Det virker mere overskueligt at lade være. Jeg vil prøve at skrue tempoet ned, og jeg håber det hjælper dig:

Lad os dele det op

  • Hvis du overvejer om du har brug for at tale med en psykolog, så har du nok brug for at tale med nogen, sandsynligvis en psykolog. Hvad holder dig tilbage?
  • Der findes mange psykologer, og det er vigtigt at du er tryg og komfortabel med din psykolog. Prøv at forestille dig hvem du kunne føle dig tryg ved, eller måske hvem i dit liv, som du allerede føler dig tryg ved. Så kan du prøve at se om du kan finde en psykolog, der minder om det du ser for dig. Du kan søge på psykologeridanmark.dk, sundhed.dk og facebook og instagram.
  • Du må gerne aflyse din tid, hvis du ikke har lyst til eller mod på at begynde et forløb alligevel. De fleste psykologer gør tydeligt opmærksom på, hvad du skal gøre for at aflyse. Det er helt okay at aflyse! Hellere bestille en tid, som måske bliver til noget, end ikke at bestille, for så bliver den ikke til noget.
  • Der findes flere udbydere af online terapi og nogle tilbyder både online og face-to-face terapi. Så behøver du ikke at gå ud af døren.
  • Du behøver ikke tale om det inderste og sværeste første gang du møder en psykolog. Det kan tage tid at finde trygheden eller lysten. Du skal mærke efter om du kan forestille dig at nå dertil på et tidspunkt.

Den første samtale er vigtig, fordi du tydeligvis har taget mange valg inden du nåede dertil. Nu skal du se, om du vil lade mig være den der skal hjælpe dig. Hvis det ikke skal være mig, så ønsker jeg dig al held og lykke. Jeg håber at du finder den rigtige psykolog

Ønsker du en gladere hverdag?

Begynd i morgen med en indledende samtale

autoriseret psykolog, sofie østergaard, spørgsmål

Klinikken ligger sammen med Klinik for bækken og underliv.

Du kan se mere på https://baekkenunderliv.dk